jakarta-selatan

Vespa Primavera Owners Reviews

Read below the Vespa Primavera reviews provided by Indonesian Bike buyers. Read reviews about Primavera performance, features & problems experienced by Bike owners. Till date, 5 genuine owners have shared their feedback on Vespa Primavera, of which, 7 users are happy

5
Based on 5 review
  • 5 7
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Tell us your Bikes story

Your review will give better insights of Bikes

Write a Review

Must Read Vespa Primavera Reviews

  • All(5)
  • Fitur(1)
  • Specs(1)
  • Performa(1)
  • Ban(2)
  • Keselamatan(1)
  • D
    Dewa Doni on 02 Jan, 2021 for Vespa Primavera
    1 people found it helpful

    Shiro ini adalah vespa primavera 3v, kenapa dinamain shiro? Karena putih dlm bahasa jepang itu shiro, nah sebenarnya ownernya ini sukanya sama 946 sih tapi karena belum rejeki jadi pilih primavera tahun 2014, dari awal ngambil shiro sih udah diotak atik sedikit demi sedikit karena memang hobby dan j Read Full Review

  • Get exclusive offers, discounts & low-interest loan from authorized dealers Avail Offers
  • G
    Gusadeokta on 27 Nov, 2020 for Vespa Primavera
    6 people found it helpful

    Awal menilai semua matic itu sama, tp knp vespa menjual matic dgn harga tinggi?, stelah tau kualitas fitur dan teknologinya mantap.. Harga vespa mmg wajar dinilai bahkan seharusnya lbih pun tdk msalah Read Full Review

  • Tell us about the design, comfort and safety features of your vehicle. Help your friends make the right choice.

    Write Review
    Write Review
  • N
    Nurul suzana on 06 Okt, 2020 for Vespa Primavera
    1 people found it helpful

    Saya sangat menyukai piaggio, klasik utk modelnya tapi mesin canggih, keren abis ?❤️ Read Full Review

  • A
    Alfath on 30 Nov, 2019 for Vespa Primavera
    11 people found it helpful

    Pertama kali saya memakai vespa nyaman sekali joknya empuk motornya stabil moto ini cocok buat bawa cewe gak ribet Read Full Review

  • C
    Chahaya on 05 Nov, 2019 for Vespa Primavera
    20 people found it helpful

    Kurang puas sama Primavera model lama. Sekarang saya pakai Primavera S. Bedanya cuma lampu yang semuanya udah LED dan pelek. Saya pikir ada perubahan di sektor kaki-kaki, ternyata sama aja. Klo buat jalan jauh bikin pegel. Tapi klo buat riding dalam kota masih aman. Harganya yang mahal kebayar sama Read Full Review

Popular Bikes Reviews

Videos of Vespa Primavera

Watch latest video reviews of Vespa Primavera to know about its performance, mileage, styling and more.

Compare Vespa Primavera With Similar Bikes

Compare Variants of Vespa Primavera

  • Petrol

Discover New Bikes

  • Scooter

Vespa Featured Bikes

Quick Research on Vespa Primavera