jakarta-selatan

Kawasaki Z125 PRO Owners Reviews

Read below the Kawasaki Z125 PRO reviews provided by Indonesian Bike buyers. Read reviews about Z125 PRO performance, features & problems experienced by Bike owners. Till date, 2 genuine owners have shared their feedback on Kawasaki Z125 PRO, of which, 2 users are happy

4
Based on 2 review
  • 5 0
  • 4 2
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Tell us your Bikes story

Your review will give better insights of Bikes

Write a Review

Must Read Kawasaki Z125 PRO Reviews

  • All(2)
  • Specs(2)
  • Performa(2)
  • Mesin(1)
  • Ban(2)
  • E
    Eas on 05 Nov, 2019 for Kawasaki Z125 PRO
    5 people found it helpful

    Dari awal ada di Indonesia, langsung tertarik lihat motor ini. Bentuknya imut, dan atraktif banget. Sok depan udah upside down, ban tebel, mesin juga cukup. Tadinya mau pakai buat harian, ga taunya ga nyaman. Repot bawa boncengan. Akhirnya cuma jogrok dan keluar sabtu minggu aja. Komunitasnya juga g Read Full Review

  • Get exclusive offers, discounts & low-interest loan from authorized dealers Avail Offers
  • A
    ASIH on 17 Okt, 2019 for Kawasaki Z125 PRO
    5 people found it helpful

    Ini Kawasaki Z paling kecil. Yang suka motor mini kayak saya, ini bisa jadi pilihan tepat nih. Soalnya kalau kita mau ngejar Honda Monkey atau Zoomer kan mahal. Jadi pilihan jatuh ke Kawasaki, karena harganya masuk akal. Sebenernya gak murah juga, cukup mahal. Tapi buat yang hobi sih mestinya rela n Read Full Review

  • Tell us about the design, comfort and safety features of your vehicle. Help your friends make the right choice.

    Write Review
    Write Review

Popular Bikes Reviews

Videos of Kawasaki Z125 PRO

Watch latest video reviews of Kawasaki Z125 PRO to know about its performance, mileage, styling and more.

Compare Kawasaki Z125 PRO With Similar Bikes

Variants of Kawasaki Z125 PRO

  • Petrol
  • Standard
    Rp 39 Million
    • 125 cc
    • 9.25 hp
    • Electric
    DP(starting from) Rp 8,8 Million
    MA Rp 1,25 Million

Discover New Bikes

  • Sport

Kawasaki Featured Bikes

  • Popular
  • Upcoming

Quick Research on Kawasaki Z125 PRO